Experiències

La veu d’algunes famílies

Puntuación: 5 de 5.

“La nostra filla va cada día molt contenta a Ruka. A més de passar-ho bé jugant, es fomenta molt la seva autonomia i aprenentatge. Ens encanta que surtin a fer passejades i a la masia a familiaritzar-se amb els animals, les plantes o l’aigua de la pluja. Ens dóna tranquil·litat deixar-la en mans de Laura i Mily i la prova d’això és que vivim a l’altra punta de Cerdanyola i cada dia agafem el cotxe per portar-la. L’any vinent tornarem a repetir sense cap dubte.”

Soraya i Pere

Puntuación: 5 de 5.

“Las educadoras son maravillosas y el ambiente es inmejorable. Tanto el interior del local como todos los parques cercanos forman parte del espacio; ha sido un lujo poderlo disfrutar. 100% recomendable.”

Jaime

Puntuación: 5 de 5.

“Estamos encantados con el espai Ruka. Las chicas son un amor, el espacio es encantador, respetuoso con el movimiento natural de los niños, además de dar espacio a la exploración y experimentación.”

Betty

Puntuación: 5 de 5.

“Es un espacio respetuoso y familiar donde se puede compartir y participar con los niños. Ha sido una gran tranquilidad ver cómo cada mañana mi hija esperaba con ilusión ir a Ruka.
Aquest any ja comença a l’escola i ens hem d’acomiadar però mai oblidarem aquesta bona experiència que hem viscut gràcies a la Mily i a la Laura, ha sigut una sort trobar-les.”

Mireia

A %d blogueros les gusta esto: